Painonpudotusvalmennus isoille miehille.

12 viikkoa – 12 kiloa

Mikä valmennus?

Tämä on valmennus, jossa tavoite on parantaa terveyttä ja hyvinvointia nopealla aikataululla. 12 kilon painonpudotus sekä mahdollinen lihasmassan kasvu yhdessä tuottavat merkittävän vaikutuksen terveyteen ja olotilaan.

Tavoitteista riippumatta treenaaminen saa olla hauskaa ja ruoka hyvää. Nämä lähtökohdat huomioidaan valmennuksessa koko ajan.

Kenelle tarkoitettu?

Valmennus on suunnattu miehille, jotka tunnistavat itsensä tästä:

Kuinka toimii?

Valmennus toteutetaan etänä Trainero-valmennusalustaa hyödyntäen. Materiaalit aukeavat käyttöön 23.1. ja aloittaa voi joustavasti kuluvan viikon aikana.

Osallistua voi täysin itsenäisesti, mutta alustalla on myös mahdollisuus keskustella muiden kanssa. Treeni- ja ravinto-ohjelmien lisäksi valmentaja päivittää vinkkejä ja kuulumisia alustalle useamman kerran viikossa. Saat valmentajaan myös henkilökohtaisen yhteyden alustalla niin, että muut eivät näe keskusteluja.

Trainero-valmennusalusta toimii sekä tietokoneella että älypuhelimella. Ostettuasi valmennuksen saat kutsun alustalle sähköpostiisi ennen valmennuksen aloitusta.

Mitä maksaa?

Valmennuksen hinta on 89€.

Miten pääsen mukaan?

Osta valmennus verkkokaupasta alla olevasta painikkeesta ja olet mukana!

Valmentajan terveiset

Pari viimeistä vuotta en ole riittävästi huolehtinut itsestäni: koronan vähentämä arkiliikkuminen, istumatyö ja pikkulapsiarki ovat saaneet minut tekemään huonoja valintoja ravitsemuksen suhteen. 

Viimeisessä kuvassa olen muutama vuosi takaperin – hyvässä kunnossa. Olen nyt 36-vuotias, enkä usko pelin olevan vielä menetetty. Nyt on kuitenkin kriittinen hetki ottaa oma hyvinvointi tarkasteluun.

Olen ammattivalmentaja ja omistan valmennuskeskuksen. Olen perusterve ja kykenen harrastamaan liikuntaa sekä tekemään itsenäisiä valintoja kaupassa. Tekosyitä epäonnistumiselle ei ole.

Toivon mukaani valmennukseen samanhenkisiä miehiä, joille arjen valinnat ja aikataulut tuottavat haasteita. Ratkaistaan ne yhdessä, ja voidaan kesällä paremmin kuin ikinä!

Se on Aki moi!

Tervetuloa mukaan valmennukseen!

Lisätietoa valmennuksesta

Valmennuksen pääpaino on parempien ravitsemusvalintojen tekemisessä ja turmiollisten tapojen vaihtamisessa parempiin. Etsimme yhdessä parempia keinoja taltuttaa nälkää kuin se lounasajan kaikkein rasvaisin ja suolaisin valinta, jonka teemme kiireessä, koska aamupala jäi syömättä.

Liikunta ei ole erityisen tehokas painonpudotuskeino, mutta se parantaa kehonkoostumusta sekä käyttää syötyä energiaa muuhun kuin rasvaksi varastoimiseen. Riittävä arkiaktiivisuus on toki hyvä tapa lisätä päivittäistä energiankulutusta. Tähän kaikkeen kiinnitämme huomiota.

Valmennuksessa voimaillaan kahdesti viikossa joko salilla tai kotona. Lisäksi kahdesti viikossa tehdään jokin muu harjoitus, kuten kävelylenkki, uintireissu tai muu mieleinen harjoite. Koska päätavoitteemme on painonpudotus, niin liikuntamuotoja ei tarvitse sitoa tiettyyn tapaan harjoitella, vaan voit vaikkapa kokeilla jotain aivan uutta lajia.

Harjoittelun lisäksi seuraamme arjen aktiivisuutta (askelmääriä), jotta osaamme tarkentaa energiansaantia päivittäisen fyysisen aktiivisuuden perusteella.

Pyrimme valmennuksessa saamaan tiettyjä tehtäviä aikaiseksi viikon aikana (esim. tehdyt harjoitukset ja syödyt ateriat). Voit aikatauluttaa oman viikkosi sinulle sopivaksi, ja kysyä ohjeita ja mielipidettä valmentajalta.

Valmennus ei siis edellytä mitään tiettyä aikataulua, mutta suotavaa on, että valmennukseen osallistuminen on tehtävälistasi kärjessä kuluvien 12 viikon aikana.

Flunssat ja muut vaivat kuuluvat elämään. Onneksi ne eivät yleensä vaikuta keittiössä tehtäviin päätöksiin oleellisesti!

Fakta on, että opettelemme valmennuksessa asioita loppuelämäämme varten. Kyllä, 12 viikon aikana on tarkoitus saada pudotettua 12 kiloa, mutta haluamme tietenkin pitää ne poissa myöhemminkin. Todellisuudessa ei ole merkitystä sillä, onko käytetty aika 12 vai peräti 14 viikkoa.

 

12 kilon painonpudotus 12 viikossa on realistista silloin, kun tavoiteltu paino EI ole alle normaalipainon. On toki epärealistista ajatella, että kaikki osallistujat pudottaisivat tarkalleen 12 kiloa painoa. Osa voi pudottaa, osa enemmän.

Tärkeintä on se, että löydämme tavoitteeseen sopivat keinot, ja 12 viikon kuluttua olemme mahdollisimman lähellä sen saavuttamista. Tämä on myös matka omaan kroppaamme, ja omaan mieleemme – niiden mahdollisuuksiin.

 

Voit

saavuttaa

haluamasi

Kesällä 2023 on taas hyvä olla.

Aloittaminen

Aloita joustavasti 23.-31.1.

Kesto 12 viikkoa

Valmennus kestää kolme kuukautta.

Selkeä tavoite

Pudotamme yhdessä 12 kiloa painoa.

Etävalmennus

Voit osallistua mistä päin tahansa.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.