fbpx

OP Center Lahden Verkkokauppa

Valmennussopimuksen tehneille (pienryhmätreenit sekä 3-, 6- ja 12-kuukauden yksilövalmennukset) kaikki normaalihintaiset kuntosalijäsenyydet ja korttituotteet -25 %. Alennus huomioidaan kuukausilaskutuksessa. Mikäli tarjolla on muita samanaikaisia kampanjoita, kysy niiden yhdistämisestä asiakaspalvelusta.

Kuntosalin ja valmennusten ikärajat

Ammattivalmentajan ohjauksessa voivat harjoitella kaikenikäiset. Kuntosalin ikäraja on 13 vuotta, ja sopimus tulee tehdä seuraavasti:

  • 15-17-vuotias: huoltajan allekirjoitus kuntosalisopimukseen.
  • 13-14-vuotias: sopimuksen teko asiakaspalvelussa yhdessä huoltajan kanssa.
  • Alle 13-vuotiaan harjoittelu ja valmennus sopimuksen mukaan ja vain huoltajan läsnä ollessa.

Maksaminen liikuntaeduilla

Liikuntaeduilla (liikuntasetelit, mobiilipalvelut) maksaminen onnistuu helpoiten asiakaspalvelussa. Käytössämme on Smartum-, Edenred-, ePassi-, Tyky- ja Eazybreak-palvelut.

Personal Trainer -palvelut

Tarjoamme aina 30 minuutin maksuttoman konsultaation valmennuksesta kiinnostuneille. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, ja esimerkiksi valmentajan vaihtaminen omiin tavoitteisiisi sopivammaksi onnistuu myös keskustelun jälkeen. Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella, puhelimitse 0413134720, sähköpostitse info@opcenterlahti.fi tai varata konsultaatioajan asiakaspalvelusta.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi nopeasti:

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.