fbpx

Varaa maksuton ensikäynti

Tapaa valmentaja keskuksessamme – hinta 0€

Sinä olet tervetullut - juuri sellaisena kuin olet.

Olet ehkä tavannut personal trainerin, joka yrittää kaikkensa myydäkseen sinulle lukuisan määrän tapaamisia, mutta ei tunnu todella ymmärtävän sinun tarpeitasi. Tapaamisesta jää ikävä fiilis, kun sinua painostetaan ostamaan palveluja.

Huoli pois, sillä meillä asiat tehdään toisin. Olemme luoneet valmennusprosessin, jonka onnistumisen kannalta ensitapaaminen on tärkeässä roolissa. Meillä valmentajakin uskaltaa sanoa, jos ei osaa auttaa asiakasta! Tärkeintä on kuitenkin se, että sinä tulet kuulluksi ja me voimme antaa sinulle jotakin, jota voit hyödyntää myöhemmin elämässäsi. Vaikka et ostaisikaan palvelujamme!

Tavatessasi valmentajamme voit samalla tutustua tiloihimme, asiakkaisiin ja muuhun henkilökuntaan. Keitämme mielellämme myös kupposet kuumaa. Voit halutessasi jäädä tapaamisen jälkeen testaamaan harjoitustilojamme ja vaikkapa infrapunasaunaa.

Mikä valmennuksestamme tekee poikkeuksellisen?

Valmennus on meidän mielestä prosessi, jonka tavoite on parantaa asiakkaan elämänlaatua. Harvoin elämänlaatu paranee vain sillä, että saa käteensä ruokaohjeet ja treeniohjelman, vai mitä?

Uskommekin, että valmentajan tehtävä on toimia mentorina kohti parempaa elämää. Tietenkin valmentajan ammattitaito – ravitsemuksen, harjoittelun fysiologian ja tekniikoiden – osaaminen on tärkeää, mutta ilman pelisilmää ja elämänkokemusta sekä satojen asiakkuuksien tuomaa varmuutta, ei ammattiosaamisesta ole hyötyä.

Tärkein kilpailuetumme on se, että me haluamme ihan oikeasti ymmärtää Sinua – asiakastamme. Sinulla on vähintään yhtä paljon annettavaa meille, kuin mitä meillä on sinulle. Yhdessä saamme aikaan jotain ennennäkemätöntä, luomme iloa ja onnellisuutta.

Keitä meillä käy?

Meillä on erilaisia valmentajia, ja asiakkaidemmekin tarinat ovat hyvin erilaisia. Jos kuitenkin katsotaan, mitkä asiat asiakkaitamme useimmiten yhdistävät, niin ne ovat seuraavia:

  • Aikuisten ihmisten haasteet (työkuormitus, perhe-elämän vaatimukset yms.)
  • Epämääräiset kivut ja säryt (tuki- ja liikuntaelimistö kaipaa liikettä ja huolenpitoa)
  • Halu olla liikuntakykyinen vielä vuosien tai vuosikymmenien päästä
  • Erilaisia kokeiluja liikunnan tai ravitsemuksen suhteen (myös painon jojoilu on tyypillistä)
  • Rohkeus tarttua toimeen, vaikka nykytilanne ei itseä miellyttäisikään

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai muustakaan harjoittelusta. Meitä varten ei myöskään tarvitse harjoitella etukäteen – valmentajamme eivät laita sinua minkäänlaiseen testiin, ellet sitä itse halua. 

Varaa maksuton tapaaminen

Mikäli valitset sähköpostin, niin muistathan tarkkailla myös roskapostikansiotasi.
Lähettämiäsi tietoja käytetään ainoastaan tapaamiseen valmistautumiseen, eikä niitä tallenneta mihinkään järjestelmään.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.