fbpx

Valmentajasi
Jenni Niutanen

Moikka!

Olen Jenni, valmentaja OP Centerillä.

Olen erikoistunut valmentamaan naisia, joille liikkuminen ei ole sormia napsauttamalla tehtävä päätös:

Kuulostaako joku näistä tutulta? Siinä tapauksessa voin auttaa sinua!

Valmentaja Jenni OP Centerillä ylätaljassa
PT Jenni Niutanen ojentajataljassa

Valmentajana minulle on tärkeää synnyttää valmennettavilleni onnistumisen kokemuksia, rakentaa hyvä itseluottamus ja auttaa löytämään omaan tilanteeseen sopivat tavat huolehtia omasta hyvinvoinnista.

Konkreettisten taitojen opettelun ohella valmennuksissani syntyy oivalluksia siitä, mikä oman hyvinvoinnin kannalta on oleellista ja millaisilla eri keinoilla sitä voi edistää. Kyvykkyyden tunnetta vahvistaa sekä kokemukset siitä, että onkin joissain asioissa pystyvämpi kuin luuli, tai että joissain asioissa vähempikin tekeminen riittää.

Rakennan harjoitteluun liittyvän ohjeistuksen mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helposti toteutettaviksi, ja huolehdin, että meillä on yhteinen näkemys sopivista tavoitteista.

Mitä valmennettavani sanovat?

Jenni saa kokeilemaan ja ylittämään omia rajoja, mutta asioita ei tehdä hikipanta kiristäen sekuntikellon kanssa, ellen sitten niin halua. Uskon, että nyt ollaan matkalla kohti pysyvää elämäntapaa, johon kuuluu vähentyneet niska-hartiaseudun ongelmat ja notkeampi olemus.
SUVI

Päätös liittyä ryhmään oli paras hyvinvointiteko itselleni vähään aikaan. Jokainen valmennuskerta on erilainen, pidän vaihtelusta. Oman kehonpainon harjoitteet yhdistettynä kuntoilun apuvälineisiin ja/tai laitteisiin on meinaan hyvä ja monipuolinen kombo.
KIRSI

Päävalmentajan suusta

OP Centerillä asiat hoidetaan niin, että asiakkaan tarpeet täyttyvät. Jennillä on tarpeeksi elämänkokemusta, näkemystä ja valmennusosaamista, jotta tämä lupaus toteutuu. Minulle on sydämenasia saada yhä useampi ihminen innostumaan voimaharjoittelusta, ja Jennin ansiosta moni ihminen on löytänyt ensimmäistä kertaa elämässään liikunnan ilon ja kuntosaliharjoittelun osana sitä. 

Jos etsit valmentajaa, joka todella huomioi sinut kokonaisuutena, niin Jennin kohdalla et voi mennä vikaan!

Jenni ottaa yksilövalmennusasiakkaita sekä valmentaa pienryhmiä keskiviikkoisin klo 18.30 ja torstaisin klo 17. Kysy lisätietoja suoraan Jenniltä alla olevalla lomakkeella.

Suorituskykyvalmentaja Aki Laitinen.

Aki Laitinen
Yrittäjä, OP Center Lahti.

Haluatko sopia maksuttoman tapaamisen Jennin kanssa? Voit lähettää suoran viestin alta.

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.