fbpx

Valmentaja
Aki Laitinen

Moikka!

Olen Aki OP Centeriltä

Perustin valmennuskeskuksen auttaakseni kaltaisiani tavallisia ihmisiä voimaan paremmin ja menestymään omissa tavoitteissaan hyvinvoivina.

Jos valmennuskeskuksemme kuulostaa sinulle sopivalta, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi mukavaa porukkaamme.

Näin voin auttaa sinua

Haluan auttaa ihmisiä, jotka ovat kiireisiä ja aktiivisia omassa elämässään, saamaan juuri heille sopivat työkalut elinvoimaisen arjen rakentamiseksi.

Olen yrittäjä ja perheenisä, joka ymmärtää elämän realiteetit. Hyvin harvalle meistä treenaaminen on kaikki kaikessa. Itse asiassa se on vain pieni palanen arjessamme, jonka avulla kasvatamme voimavarojamme tehdä meille tärkeitä asioita – kuten olla yhdessä perheen kanssa ja tehdä mielekästä työtä.

Minun tehtäväni on puristaa tieteellisestä tiedosta ja omasta valmennuskokemuksestani ne kulmakivet, joita sinä hyödynnät omassa elämässäsi. Autan valmennettaviani sekä harjoittelussa, ravitsemuksessa että laadukkaan palautumisen varmistamisessa. Ja juuri niillä resursseilla ja ajankäytöllä, jotka sinä minulle annat.

En halua, että koet painetta tai tunnet itsesi vasta-alkajaksi treenatessamme. Sinulla on vahvuutesi, joiden ansiosta olet elämässäsi tässä pisteessä. Käytetään niitä hyödyksi yhdessä, ja saamme aivan loistavia tuloksia aikaiseksi.

Varaa minulta maksuton konsultaatio, niin kerron lisää.

Varaa minulta maksuton konsultaatio.

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Jos etsit henkilökohtaisia kotisivujani, niin löydät ne osoitteesta akilaitinen.fi.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.