fbpx

SELKÄRYHMÄ

Pienryhmävalmennus Lahden OP Centerillä maanantaisin klo 18.30. 

Fysioterapeuttinen selkäryhmä

Ryhmä on tarkoitettu selän kiputiloista kärsiville, joilla ei ole lääketieteellisiä esteitä osallistua liikuntaharjoitteluun. 

Selkäryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ylä- ja alaselän, keskivartalon, lantion sekä jalkojen vahvistamiseksi. Voiman lisäksi keskitytään selkärangan liikkuvuuden käyttämiseen ja kehittämiseen.

Ryhmän valmentajalta saat harjoitusohjeet kotiin tai kuntosalille, mutta jo yksikin harjoitus viikossa auttaa helpottamaan yleisiä selän kiputiloja.

selkäryhmän harjoittelua op centerillä

Fysioterapeutin suunnittelemaa harjoittelua

Ryhmän harjoitussuunnitelman tekevät yhdessä fysioterapeutti Aki Laitinen ja ryhmän valmentaja, personal trainer ja fysioterapiaopiskelija Vilma Kivistö.

Tutkimustieto osoittaa, että monipuolinen harjoittelu on tuloksekkain tie päästä eroon sellaisista selän kiputiloista, jotka eivät johdu sairaudesta. Alaselkäkipu on oireista tyypillisin, mutta myös yläselkäkipu sekä niska-hartiaseudun oireet helpottuvat yhtä lailla liikunnalla. 

Paras tulos selkäkivun hoidossa saadaan, kun harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti ja huomioidaan juuri sinun tarpeesi lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittämisessä. Voimaharjoittelu kaksi kertaa viikossa antaa hyvän vasteen, mutta jo yhdellä harjoituksella on iso vaikutus.

Selkäryhmä kokoontuu kerran viikossa, minkä lisäksi saat täysin sinulle laaditun harjoitusohjelman kotona tai kuntosalilla tehtäväksi. Kaksi harjoitusta viikossa riittää muutoin aktiivisen arjen lisäksi. Voit olla ryhmässä juuri sen aikaa kuin sinun tarvitsee, minkä jälkeen voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti tai kokeilla jotakin toista ryhmäämme.

Selkäryhmän hinta kolmen kuukauden valmennussopimuksella on 150 €/kk.

Haluatko varata maksuttoman konsultaation Vilman kanssa?

Alla olevalla lomakkeella voit varata paikan selkäryhmästä tai maksuttoman konsultaation Vilmalta. Laskutustietosi pyydämme sinulta vasta, kun varmistamme paikkasi ryhmässä.

Lisää numero, jos haluat yhteydenotot puhelimitse.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]