fbpx

Pienryhmätreenit

Pienryhmätreenit


Pienryhmätreenit ovat OP Centerin ”tavaramerkki”. Kantavat toiminta-ajatuksemme, kuten kannustaminen ja ihmisen omien voimavarojen kerryttäminen, kiteytyvät pienryhmätreeneissä erinomaisella tavalla. Pienryhmätreenit ovat suosittu harjoitusmuoto, jossa yhteisten viikkotreenien lisäksi saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman omien tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. Kaikkia ryhmiä ohjaa ammattivalmentaja.

NÄIN HYÖDYT PIENRYHMÄTREENEISTÄ:

Säästät RAHAA: Ryhmässä saat personal trainerin henkilökohtaista ohjausta, ammattilaisen laatimat tehokkaat treeniohjelmat ja treenitsemppiä MUTTA huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmin. Lisäksi saat etuhinnan salimme kuukausikorttiin, jolloin voit käydä treenaamassa edullisemmin myös omatoimisesti.

Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Erityisesti huomioimme aloittelijat sekä uudet pienryhmään liittyjät, jotta jokainen saa treenistä parhaan hyödyn ja ilon irti. Voit hypätä turvallisin mielin mukaan mihin tahansa ryhmään, sillä treeniohjelmien liikkeet ja painot mukautuvat lähtötasosi mukaisesti.

Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Aikataulun ja treeniohjelman avulla opit mitä tehdä, milloin ja missä. Voit siis treenata ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti suoraviivaisella, selkeällä ja tehokkaalla treeniohjelmalla. Selkeä ohjeistus helpottaa kiireen, työelämän ja muiden arjen vastuiden keskellä, koska sen avulla ylimääräinen ihmettely jää pois ja voi keskittyä alusta lähtien vain tekemiseen ja onnistumiseen.

Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenienohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena parannat liikkuvuuttasi, poltat rasvaa, rakennat sporttisen kehon ja mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa, kotona ja työssä.

Pääset osaksi RYHMÄHENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähemmän, mutta porukassa on aina mukava treenata. Treenikaverin tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat joskus tärkein apu madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi.


Pienryhmätreeneistä asiakkaan kertomana:

Kokemuksia pienryhmätreeneistä Pasilan OP Centeriltä.

Pienryhmävalmennusten viikkokalenteri

Voit aloittaa milloin tahansa, jos ryhmässä on tilaa. Ryhmät sopivat kaikille, mutta joissakin ryhmissä painotetaan tiettyä voimaharjoittelumuotoa. Ryhmää saa myös aina vaihtaa, ja voit esimerkiksi aloittaa Aloittelijat-ryhmässä ja vaihtaa myöhemmin johonkin toiseen.

AjankohtaValmentaja
Maanantaisin klo 7-8 (monipuolista voimailua aamuun)Tomi Lindholm
Maanantaisin klo 8-9 (monipuolista voimailua aamuun)Tomi Lindholm
Maanantaisin klo 18-19 (Voimanosto)Velu Immonen
Tiistaisin klo 10-11 (Pienten lasten äideille)Kimmo Kekäläinen
Tiistaisin klo 17-18 (Isot kehot)Jenni Niutanen (startti 19.4.)
Keskiviikkoisin klo 17-18 (Crosstraining)Kimmo Kekäläinen
Keskiviikkoisin 19-20 (Painonnosto)Aki Laitinen
Torstaisin klo 17-18 (Voimaa naisille)Jenni Niutanen
Tervetuloa mukaan 🙂

Saat lisätietoja pienryhmistä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluun (puh. 041 3134 720 – myös Whatsapp). Suosittelemme tapaamaan valmentajan maksuttomassa konsultaatiossa ennen ryhmään liittymistä.

Miten pääsen mukaan pienryhmätreeneihin?

Paras tapa on varata itsellesi maksuton keskusteluaika valmentajamme kanssa tai osallistumalla testitreeneihin. Voit kysyä lisätietoa ryhmistä alla olevalla lomakkeella.

Voit myös soittaa tai lähettää Whatsapp-viestin suoraan asiakaspalveluumme numeroon 041 313 4720, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@opcenterlahti.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

Yhteydenotto
Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse