Pienryhmätreenit


Pienryhmätreenit ovat OP Centerin ”tavaramerkki”. Kantavat toiminta-ajatuksemme, kuten kannustaminen ja ihmisen omien voimavarojen kerryttäminen, kiteytyvät pienryhmätreeneissä erinomaisella tavalla. Pienryhmätreenit ovat olleet Helsingin OP Centerin suosituin valmennusmuoto jo vuodesta 2015! Pienryhmätreeneistä on kahta muotoa: niin sanottu ”yleisryhmä”, jossa yksilölliset tavoitteet ovat kiinteä osa yhdessä tekemistä, sekä ”teemaryhmä”, joka kootaan aina tietyn teeman ympärille (esimerkiksi Aloittelijat ja Isot Kehot). Kaikkia ryhmiä ohjaa ammattivalmentaja.

NÄIN HYÖDYT PIENRYHMÄTREENEISTÄ:

Säästät RAHAA: Ryhmässä saat personal trainerin henkilökohtaista ohjausta, ammattilaisen laatimat tehokkaat treeniohjelmat ja treenitsemppiä MUTTA huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmin. Lisäksi saat etuhinnan salimme kuukausikorttiin, jolloin voit käydä treenaamassa edullisemmin myös omatoimisesti.

Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Erityisesti huomioimme aloittelijat sekä uudet pienryhmään liittyjät, jotta jokainen saa treenistä parhaan hyödyn ja ilon irti. Voit hypätä turvallisin mielin mukaan mihin tahansa ryhmään, sillä treeniohjelmien liikkeet ja painot mukautuvat lähtötasosi mukaisesti.

Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Aikataulun ja treeniohjelman avulla opit mitä tehdä, milloin ja missä. Voit siis treenata ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti suoraviivaisella, selkeällä ja tehokkaalla treeniohjelmalla. Selkeä ohjeistus helpottaa kiireen, työelämän ja muiden arjen vastuiden keskellä, koska sen avulla ylimääräinen ihmettely jää pois ja voi keskittyä alusta lähtien vain tekemiseen ja onnistumiseen.

Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenienohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena parannat liikkuvuuttasi, poltat rasvaa, rakennat sporttisen kehon ja mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa, kotona ja työssä.

Pääset osaksi RYHMÄHENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähemmän, mutta porukassa on aina mukava treenata. Treenikaverin tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat joskus tärkein apu madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi.


Pienryhmätreeneistä asiakkaan kertomana:

Kokemuksia pienryhmätreeneistä Pasilan OP Centeriltä.

Pienryhmävalmennusten viikkokalenteri

KESÄKORTTI PIENRYHMIIN NYT YLI 30 % ALENNUKSELLA = 130 €/kk (norm. 190€).

Voit aloittaa milloin tahansa, jos ryhmässä on tilaa. Perustamme myös uusia ryhmiä tarpeen mukaan.

AjankohtaValmentaja
Maanantaisin klo 7-8Tomi Lindholm
Maanantaisin klo 8-9 (Yrittäjien pienryhmä)Tomi Lindholm
Maanantaisin klo 18-19 (Voimanosto)Velu Immonen
Tiistaisin klo 17-18 (Aloittelijat)Pihla-Mari Kivistö
Keskiviikkoisin klo 17-18 (Toiminnallinen harjoittelu)Kimmo Kekäläinen
Torstaisin klo 17-18Karoliina Kaikko
Lauantaisin klo 11-12Aki Laitinen / Antti Pokki

Liity verkkokaupassa tai tule käymään asiakaspalvelussa. Voit aina myös varata maksuttoman valmennuskonsultaation ennen ryhmässä aloittamista. Voit varata konsultaation alla olevalla lomakkeella.

Miten pääsen mukaan?

Pääset mukaan ostamalla ensimmäisen kuukauden verkkokaupasta tai varaamalla paikan asiakaspalvelustamme. Voit aina myös varata itsellesi maksuttoman keskusteluajan valmentajamme kanssa täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Voit myös soittaa tai lähettää Whatsapp-viestin suoraan asiakaspalveluumme numeroon 041 313 4720, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@opcenterlahti.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

Yhteydenotto
Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse
Voit liittyä ja poistua listalta milloin tahansa