fbpx

Personal Training Lahti

Yksilövalmennus

Haussa Personal Trainer Lahdesta?

Personal training eli yksilövalmennus on asiakkaan ja valmentajan yhteistoimintaa, jossa valmentaja johtaa matkaa asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella kohti haluttua lopputulosta. Ammattitaitoinen personal trainer kykenee myös opettamaan ja osoittamaan paljon sellaisia asioita, joita harjoittelija ei itsenäisesti olisi tullut ajatelleeksi.

Onnistuneen valmennuksen kruunaa tavoitteiden toteutuminen, mutta usein itse matka kääntyy lopputulosta tärkeämmäksi. Arkeen sidotut uudet elämäntavat, kohentunut terveys, mieltä lämmittävä peilikuva sekä etenkin parempi jaksaminen nousevat pt-asiakkaiden tarinoissa yhä uudelleen esille. PT-valmennus toimiikin usein kimmokkeena koko elämänmittaiselle matkalle, ja valmentajan luokse voi aina palata myös pidemmän tauon jälkeen.

Lahden Optimal Performance Centerillä valmennuksesta vastaavat koulutetut personal trainerit ja ammattivalmentajat, jotka ovat sitoutuneita osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen ja tulosten saavuttamiseen asiakkaalle.

Kenelle Personal Training -valmennus sopii?

✅ Kaikille perusterveille miehille ja naisille lähtötilanteesta tai treenihistoriasta riippumatta. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, toimistotyön aiheuttama jähmeys tai motivaation puute eivät ole esteenä, päinvastoin: Personal Training -valmennuksessa tyksilöllisillä täsmäohjelmilla vuosien aikana kertyneet vaivat on selätetty välillä jopa viikossa kun omatoimisesti siihen on mennyt vuosia.

✅ Sinulle, jos mielessäsi on jokin tietty tavoite tai lopputulos: kehonkoostumuksen parantaminen lisäämällä lihasmassaa ja polttamalla ylimääräistä rasvaa pois, urheilullisen suorituskyvyn parantaminen, voimanostotulosten kehittäminen, liikunnan saaminen säännölliseksi osaksi arkea tai niin edelleen. Sivun lopun ilmoittautumislomakkeella voit kertoa toiveistasi lisää.

✅ Sinulle, jos olet kiinnostunut parantamaan liikkuvuuttasi ja halukas pääsemään eroon istumatyön ja passiivisuuden aikaansaamista kiputiloista opettelemalla dynaamiset alkulämmittelyt ja tekemään niitä säännöllisesti.

✅ Sinulle, jos haluat rakentaa kehon, jossa on terveyttä, voimaa, sitkeyttä ja joka sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Saavuttaaksesi tämän olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen ja säännölliseen tekemiseen ja treenaamaan nousujohteisesti ja fiksusti, tosissaan mutta ei liian vakavasti.

✅ Jos olet avoimin mielin kiinnostunut vastaanottamaan ammattivalmentajan parhaat treenivinkit, vuosien saatossa timantiksi hiotut treeniohjelmat ja liiketekniikat sekä kiinnostunut treenaamaan kuntosalimme monipuoleisella välinevalikoimalla: salilaitteet, vapaat painot ja kehonpainoharjoittelu.

Jos treenaat PT:n kanssa mieluiten ryhmässä, niin muista pienryhmätreenimme!

Kokemuksia personal trainer -valmennuksistamme löydät OP Centerin YouTube-kanavalta.

Tapaa Personal Trainer sitoumuksitta

Toimiva valmennussuhde alkaa sillä, että tavoitteet ja odotukset käydään yhdessä läpi. Paras on arvioida realistisesti esimerkiksi omat aikaresurssit ja muut kuormitustekijät, jotta valmentaja voi suunnitella harjoittelun parhaalla mahdollisella tavalla. Kahdesti viikossa harjoitteleminen tuottaa erittäin hyviä tuloksia, mutta jos tavoite on asetettu neljään, niin seurauksena on pettymys. Yhdessä löydämme sinulle parhaan tavan toteuttaa unelmasi.


Laadukkaan valmennuksen takaamiseksi toivomme sinun osallistuvan 30 minuutin keskusteluun personal trainerin kanssa ennen harjoittelun aloitusta. Tapaaminen on maksuton, eikä sido valmennuksen aloittamiseen. Voit hyvin esimerkiksi vaihtaa valmentajaa tai siirtää valmennuksen aloitusta myöhemmäksi keskusteltuasi pt:n kanssa tähän hetkeen sopivimmasta harjoitussuunnitelmasta.

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse