fbpx

Starttaa kuntosalitreeni

Mikä valmennus?

Vaikka et olisi koskaan käynyt kuntosalilla tai liikkunut vuosikymmeniin, niin tässä valmennuksessa pääset todistamaan itsellesi, että osaat, pystyt ja saavutat mitä haluat.

Keskitymme nauttimaan liikkumisesta ja opettelemaan turvallista ja tehokasta kuntosaliharjoittelua. Muutoksen tunnemme kropassa – saattaa se näkyä peilissäkin! Hauskaakin on, siitä voit olla varma.

Kenelle tarkoitettu?

Valmennus on suunnattu sinulle, jos:

Kuinka toimii?

Valmennus alkaa torstaina 5.10 klo 19 ja kestää 12 viikkoa (viimeinen tapaaminen 21.12.). Valmennustuntien lisäksi hintaan sisältyy kuntosalijäsenyys sekä sähköinen valmennusalusta, jonka harjoituksia hyödynnät valmennustuntien ulkopuolella.

Pienryhmävalmennus on yksilöllistä valmennusta pienessä ryhmässä (max 5 osallistujaa). Pienet vaivat kropassa eivät haittaa, mutta aina kannattaa kysyä valmentajalta lisätietoja ryhmän sopivuudesta juuri sinun tarpeisiin.

Mitä maksaa?

Valmennuksen hinta on 150€ /4 viikkoa sisältäen kuntosalijäsenyyden.

Miten pääsen mukaan?

Liity mukaan sivun alalaidassa olevasta lomakkeessa. Ryhmään mahtuu vain viisi nopeinta, joten ilmoittaudu pian!

Muutoksen Startin Valmentaja

PT Jenni Niutanen

Moi! Tässä valmennuksessa pääsen toteuttamaan sitä, mikä sai minut siirtymään liikunta-alalle: tuomaan liikunnan iloa kaikille meille, joille se ei ole itsestään selvyys.

Pienryhmä on loistava tapa treenata – siinä kukaan ei tunne itseään ulkopuoliseksi, ja toisaalta pystyn antamaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti vinkkejä. Nauruakin yleensä riittää, kun yhdessä treenataan.

Tämä valmennus on kuntosaliharjoittelua aloittaville. Sinun ei siis tarvitse ottaa mitään paineita siitä, että et osaa jotain tai olet mielestäsi huonossa kunnossa. Yhdessä selvitämme kaikki haasteet!

Lupaan, että treeneissäni on monipuolisuutta, mutta ne sopivat aivan kaikille. Saat treeniohjelmat myös äppiin, ja valmennukseen sisältyvällä salikortilla voit käydä myös omatoimisesti meidän rauhallisella salilla treenaamassa.

PT Jenni Niutanen

Lisätietoa valmennuksesta

Totta, valmennukseen sisältyy kuntosalijäsenyys.

Kyllä vain, meille käyvät kaikki kotimaiset liikuntaedut, kuten ePassi, Smartum ja Edenred.

Flunssat ja muut vaivat kuuluvat elämään. Pienryhmävalmennuksessa emme voi valitettavasti tarjota valmennuskertoja valmennuksen päättymisen jälkeen, mutta jatkamme mielellämme kuntosalijäsenyyttäsi maksutta, jos valmennuksen ajalle on osunut pakottavia poissaoloja.

Pidempiaikaisen sairastumisen tai äkillisen loukkaantumisen sattuessa valmennus on mahdollista keskeyttää ja/tai aloittaa myöhemmin uudelleen toisessa ryhmässä.

Perimmäisen vastauksen löydät tähän itse, mutta meillä on esittää muutama valttikortti:

  • Olemme koulutettuja ja teemme valmennusta ammattimaisesti, ja tarjoamme erinomaiset puitteet harjoitteluun.
  • Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja meitä suositellaan mielellään eteenpäin.
  • Asiakas ja asiakkaan tavoitteet on meille pääasia, ja tarjoamme tukea kaikissa elämäntilanteissa.
  • Kokemuksen tuoma havainto on, että taloudellinen panostus kannustaa myös asiakasta saamaan valmennuksesta parhaan hyödyn irti, toisin kuin hinnat alkaen -valmennuksissa.
  • Kun valmennuksessa tai elämässä osuu kivi tuulilasiin, niin meillä on tarjota kokemukseen perustuva toimintamalli, jonka avulla harjoittelu jatkuu toivottuun suuntaan.

Olemme luottamuksesi arvoisia, lämpimästi tervetuloa valmennukseen!

On

Sinun

aikasi

Osallistu matalan kynnyksen valmennukseen.

Aloitus 5.10.2023

Treenit torstaisin klo 19.

Kesto 3 kuukautta

12 yhteistä treeniä.

Puhelinsovellus

Materiaalit äpissä.

Sopisiko valmennus sinulle, kysy lisää

Valmentaja on sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä 🙂

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.