fbpx

Etävalmennus

Haluatko laadukasta valmennusta ilman jokaviikkoisia tapaamisia, vai toivotko juuri sinun välineillesi laadittua harjoittelua personal trainerin opastuksella ja videoyhteydellä suoraan kotiisi? Meiltä onnistuu!

Etävalmennus kattaa nämä vaihtoehdot:

Harjoittelun ohjelmointi etänä

Etävalmennus ei poikkea lähivalmennuksesta muutoin kuin tapaamistiheyden osalta. Valmentaja suunnittelee harjoittelua tavoitteidesi mukaan pääosin kuukauden etukäteen, mutta joka viikko suunnitelmaan voidaan tehdä viilauksia toteutuneen harjoittelun perusteella. Harjoitusohjelmat tulevat näkyviin käytössäsi olevaan sovellukseen, johon voit kirjata tehdyt treenit valmentajan nähtäväksi. Edistymistäsi seurataan harjoituspäiväkirjan lisäksi esimerkiksi säännöllisillä, palautumista seuraavilla kyselyillä. Voit tavata valmentajan juuri niin usein kuin haluat, tai tehdä valmiiksi suunnittelut harjoitukset täysin itsenäisesti.

Etävalmennusta koko Suomessa OP Centeriltä
Treenit suoraan puhelimeesi

Etävalmennus 145€ /kk, lähitapaamiset sopimuksen mukaan 85€ /60min. Valmennuksessa on yhden kuukauden irtisanomisaika.

Etätreenit personal trainerin johdolla

Sinun ei tarvitse käydä kuntosalilla lainkaan hyödyntääksesi valmennusosaamistamme. Meillä on runsas välineistö, josta löytyvät kaikki ne pienvälineet, jotka sinullakin on kotonasi – tai voimme harjoitella kehonpainoa käyttäen! Käytössämme on laadukas Huawein all-in-one-laite, johon saat videoyhteyden puhelimellasi tai tietokoneellasi. Näyttö on salillamme suunnattu niin, että muut kuin valmentaja eivät voi nähdä harjoitteluasi. Sinä taas näet valmentajan ohjeistamassa harjoitteluasi juuri niillä välineillä, joita käytössäsi on kotona. Voit hyödyntää etätreeneissä mitä tahansa valmennuspaketeistamme.


Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää. Yhteydenotto ei sido sinua valmennuksen aloittamiseen.

Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]