fbpx

Valmennus

Valmennuspalvelut


Personal training eli henkilökohtainen valmennus on erikoisosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme Lahdessa niin sanotusti ”tolkun valmennuksen keinoin” yhdistäen tutkimustietoa ja hyväksi havaittua käytännön kokemusta. Personal trainerimme ovat kaikki ammattilaisia, mutta jokaisella on myös omia kiinnostuksen kohteitaan; niinpä meiltä saakin tukea esimerkiksi elämäntapamuutokseen, liikunnan aloitukseen, ravitsemustottumusten parantamiseen, lihasmassan kasvatukseen ja fyysisen suorituskyvyn kehittämiseen asiasta hyvin perillä olevalta valmentajalta.

Tarjoamme aina maksuttoman konsultaation, jotta voit keskustella valmentajan kanssa tavoitteistasi ja odotuksistasi. Konsultaation jälkeen voit myös todeta, että joku toinen valmentaja olisi sinulle sopivampi, eikä konsultaatioon osallistuminen sido sinua valmennussopimuksen tekoon. Voit varata ajan konsultaatioon tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella, ja valmentaja on sinuun yhteydessä tuota pikaa.

Valmennustiimi

Perehdy valmentajiemme koulutus- ja kokemustaustoihin Tutustu tiimiin -napista.

Vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin

Harkitessasi valmennusta sinulla on mahdollisuus valita seuraavista vaihtoehdoista:

Pienryhmätreenit

OP Centerin suosituin valmennuspalvelu on viiden hengen pienryhmätreenit. Tämä rento mutta tehokas tapa liikkua vie sinut uudelle hyvinvoinnin tasolle. Voit valita esimerkiksi aloittelijoille suunnatun ryhmän, toiminnallisen harjoittelun ryhmän, voimanostoryhmän tai käydä niin sanotussa yleisryhmässä, jossa luvassa on monipuolista voima-, kunto- ja liikkuvuusharjoittelua.

Yksilövalmennus

Tavoitteellinen harjoittelu, elämäntapamuutos, fysiikkavalmennus tai kehonmuokkaustavoite – me voimme auttaa sinua. Voit tavata valmentajaa säännöllisesti tai luottaa vankkaan ohjelmointiosaamiseemme itsenäisesti harjoitellen.

Etävalmennus

Voit asua missä päin maailmaa tahansa ja nauttia OP Centerin laadukkaista valmennuspalveluista etäyhteyden ja tehokkaan valmennusalustan avulla.

Tuntuuko, että tavallista tehokkaampi startti olisi paikallaan?

Siinä tapauksessa tutustu KOLMEN KUUKAUDEN INTENSIIVIVALMENNUKSEEMME.

Kuntosalin ja valmennusten ikärajat

Ammattivalmentajan ohjauksessa voivat harjoitella kaikenikäiset. Kuntosalin ikäraja on 13 vuotta, ja omatoimista harjoittelua varten sopimus tulee tehdä seuraavasti:

  • 15-17-vuotias: huoltajan allekirjoitus kuntosalisopimukseen.
  • 13-14-vuotias: sopimuksen teko asiakaspalvelussa yhdessä huoltajan kanssa.
  • Alle 13-vuotiaan harjoittelu ja valmennus sopimuksen mukaan ja vain huoltajan läsnä ollessa.

Autamme mielellämme kaikissa harjoitteluun ja elämäntapamuutoksiin liittyvissä asioissa, meillä et jää yksin.

Yhteydenotto
Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse