fbpx
Työhyvinvointi edellyttää johtamista

YRITYKSILLE

Kokonaisvaltainen työhyvinvointiratkaisu

Hyvinvoinnin johtaminen kerätyn tiedon avulla mahdollistaa toimenpiteiden seurannan ja kehittämisen.

Lähtötilanteen kartoitus

Valitsemastasi palvelukokonaisuudesta riippuen alkukartoitus voi sisältää verkossa toteutettavan kyselyn työntekijöille, ravintoanalyysin, kehonkoostumusmittauksen tai kokonaisen kuntotestin. Firstbeat Life -palvelussa ensimittaus ja siihen liitetty kysely toimii erinomaisena kartoituksena ja tavoiteasetteluna yhteistyön alussa. Kaikista toteutetuista kartoituksista toimitetaan anonyymi yhteenveto työnantajalle.

työhyvinvoinnin alkukartoitus

Tavoitteet ja toimenpiteet

Yhdessä asetettujen tavoitteiden toteutumiseksi valitaan sopivat toimenpiteet, joihin kuuluu esimerkiksi:

Seuranta ja raportointi

Fysiologisen datan tuottaminen Firstbeat Life -palvelun avulla mahdollistaa kuukausittaiset yhteenvetoraportit yli 7 hengen työyhteisöille, jolloin kuormituksen haasteisiin voidaan tarttua heti. Muiden valmennustapojen sekä itsearviointien raportointi on hyödyllistä kolmen kuukauden välein.

Fysiologisen seurannan hyödyt

terveys

Autonomisen hermoston tilan seuraaminen on ikkuna kuormittuneisuuden arviointiin ja vakavan sairastumisen ennaltaehkäisyyn.

palautuminen

Pienillä, mutta toistuvilla teoilla teemme palautumisesta laadukkaampaa. Mittaaminen kertoo tekojemme toimivuuden.

suorituskyky

Fyysinen kunto kehittyy pitkällä aikavälillä, ja sopivan kuormitustason löytäminen helpottuu elimistön toimintoja mittaamalla.

Kun yritys ottaa käyttöön Firstbeat Life -työkalun, niin jokainen työntekijä saa omaksi Bodyguard-mittalaitteen, jolla mittauksia toteutetaan. Alkumittauksen jälkeen sopiva mittausmäärä on 2-5 vuorokautta kuukaudesta. Strategisia 24 tunnin mittauksia voidaan kohdistaa esimerkiksi työmatkoihin, esiintymisiin tai projektien taitekohtiin tarkan kuormitustason selvittämiseksi.

Katso

video

Katso video

Tarjouspyyntö

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse
Henkilöstö: 1

Yhteistyössä

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.