fbpx

Valmentajasi
Vilma Kivistö

Moi!

Olen Vilma, valmentaja OP Centerillä.

Autan sinua kaikenlaisissa liikuntatavoitteissasi, mutta erityisesti voin helpottaa tilannettasi, jos kärsit esimerkiksi seuraavista ongelmista:

Kuulostaako joku näistä tutulta? Siinä tapauksessa voin auttaa sinua!

Valmentaja Vilma Kivistö Launeen OP Centerillä
OP Center Lahti Vilma Kivistö ja penkkipunnerrusta

Haluan auttaa sinua pääsemään eroon liikkumista ja arkea haittaavista vaivoista, ja löytämään aivan uudenlaisia vahvuuksia juuri sinulle sopivan harjoittelun avulla.

Olen koulutettu personal trainer ja liikuntaneuvoja ja opiskelen viimeistä vuotta fysioterapeutiksi. Työskentelen erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivien ihmisten kanssa, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun tai ovat jo päässeet siinä vauhtiin.

Maltillinen lähestyminen uuteen harjoitustapaan sekä nousujohteisuus harjoittelussa luovat pohjan tavoitteiden saavuttamiselle. Usein jo muutamassa kuukaudessa vanhat kolotukset jäävät historiaan, ja liikunta muuttuu mukavaksi osaksi arkea. 

Varaathan minulta maksuttoman konsultaation, niin päästään aloittamaan yhteistyö. 

Päävalmentajan suusta

Vilma suhtautuu suurella mielenkiinnolla kaikkiin valmennushaasteisiin, ja on valmis myös pyytämään apua tarvittaessa. Läsnäolon taito ja lämmin suhtautuminen asiakkaisiin paistaa Vilman työstä kilometrien päähän.

Mikäli etsit apuja kipuihin ja liikkumisen haasteisiin, niin me autamme sinua. Ota yhteyttä Vilmaan ja kysy halutessasi myös minun mielipidettäni.

Vilma ottaa yksilövalmennusasiakkaita sekä valmentaa Tyttöjen treeniryhmää torstaisin klo 17-18. Kysy lisätietoja suoraan Vilmalta alla olevalla lomakkeella.

Aki Laitinen
Sertifioitu urheilufysioterapeutti

Haluatko sopia maksuttoman tapaamisen Vilman kanssa? Voit lähettää suoran viestin alta.

Mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.