fbpx

Valmentajasi
Jenni Niutanen

Moikka!

Olen Jenni, valmentaja OP Centerillä.

Olen erikoistunut valmentamaan naisia, joille liikkuminen ei ole sormia napsauttamalla tehtävä päätös:

Kuulostaako joku näistä tutulta? Siinä tapauksessa voin auttaa sinua!

Valmentaja Jenni OP Centerillä ylätaljassa
PT Jenni Niutanen ojentajataljassa

Valmentajana minulle on tärkeää synnyttää valmennettavilleni onnistumisen kokemuksia, rakentaa hyvä itseluottamus ja auttaa löytämään omaan tilanteeseen sopivat tavat huolehtia omasta hyvinvoinnista.

Konkreettisten taitojen opettelun ohella valmennuksissani syntyy oivalluksia siitä, mikä oman hyvinvoinnin kannalta on oleellista ja millaisilla eri keinoilla sitä voi edistää. Kyvykkyyden tunnetta vahvistaa sekä kokemukset siitä, että onkin joissain asioissa pystyvämpi kuin luuli, tai että joissain asioissa vähempikin tekeminen riittää.

Rakennan harjoitteluun liittyvän ohjeistuksen mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helposti toteutettaviksi, ja huolehdin, että meillä on yhteinen näkemys sopivista tavoitteista.

Mitä valmennettavani sanovat minusta?

  • Jennin kanssa oli helppo lähteä liikkeelle ilman paineita onnistumisesta, ja huomasin pian odottavani treenitapaamisia.
  • Ammattitaitoinen valmentaja, jonka harjoituksissa on sopivasti haastetta minulle.
  • Välillä ei naurusta meinaa tulla loppua, kun jutut lähtevät laukalle. Olen löytänyt ilon liikkumisesta pitkästä aikaa.
  • Jenni houkutteli kuntosalille ja muutaman yhteisen harjoituksen jälkeen ennakkoluulot karisivat. Ilman valmentajaa en olisi koskaan aloittanut.

Päävalmentajan suusta

OP Centerillä asiat hoidetaan niin, että asiakkaan tarpeet täyttyvät. Jennillä on tarpeeksi elämänkokemusta, näkemystä ja valmennusosaamista, jotta tämä lupaus toteutuu. Minulle on sydämenasia saada yhä useampi ihminen innostumaan voimaharjoittelusta, ja Jennin ansiosta moni ihminen on löytänyt ensimmäistä kertaa elämässään liikunnan ilon ja kuntosaliharjoittelun osana sitä. 

Jos etsit valmentajaa, joka todella huomioi sinut kokonaisuutena, niin Jennin kohdalla et voi mennä vikaan!

Jenni ottaa yksilövalmennusasiakkaita sekä valmentaa Isot kehot -pienryhmää tiistaisin klo 17.30-18.30. Kysy lisätietoja suoraan Jenniltä alla olevalla lomakkeella.

Aki Laitinen
Yrittäjä, OP Center Lahti.

Haluatko sopia maksuttoman tapaamisen Jennin kanssa? Voit lähettää suoran viestin alta.

Lisää numero, jos haluat yhteydenotot puhelimitse.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.