fbpx
voimatreeniä Lahdessa OP Center kuntosalilla

Valmennustiimi

Meillä asiakas on ykkönen, ja asiakaspalvelu on ykkösasia.

Sinua palvelevat liikunta-alan ammattilaiset

 
 

Aki Laitinen, yrittäjä

Olen OP Centerin päävalmentaja, taustaltani liikunta-alan kouluttaja ja urheilufysioterapeutti, yksi Suorituskykyvalmentaja-organisaation perustajista. Voin auttaa sinua kaikissa fyysiseen harjoitteluun liittyvissä haasteissa, mutta ennen kaikkea haluan omalla työlläni rakentaa OP Centeristä Suomen laadukkaimman valmennuskeskuksen ja lahtelaisen ykkösvalinnan kuntosalia ja treeniyhteisöä valitessa. Olen töissä sinua varten, joten kerrothan minulle, jos saat ideoita toimintamme kehittämisestä.

 

 
 

Jesse Vainiomäki, valmentaja

”Opiskelen kolmatta vuotta Vierumäellä liikunnanohjaajaksi (AMK), ja suuntaudun kilpa- ja huippu-urheilun opintoihin. Intohimoni on voimaharjoittelun puolella, mutta olen harrastanut myös jalkapalloa ja taekwondoa. Monipuolinen liikkuminen kiinnostaa edelleen, ja monipuolisuuden haluan näkyvän myös valmennustyössäni. Tulevaisuudessa haluan vahvistaa rooliani liikunta-alalla nimenomaan fysiikkavalmennuksen ja personal training -toiminnan ympärillä. Kanssani pääset kehittämään hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti, sinun lähtökohtasi ja tarpeesi ollen keskiössä. Minulle kaikki tavoitteet ovat yhtä tärkeitä. On tavoitteenasi sitten toimintakyvyn kehittäminen arjessa tai fyysisen suorituskyvyn hiominen huippuunsa, niin olen aina valmis auttamaan sinua.”

 

 
 

Vilma Kivistö, valmentaja

Olen koulutettu liikuntaneuvoja ja personal trainer, opiskelen viimeistä vuotta fysioterapeutin tutkintoa LAB-ammattikorkeakoulussa. Autan mielelläni kaikenlaisissa liikuntatavoitteissa, mutta erityisesti tuki- ja liikuntaelinhaasteiden kanssa, oli kyseessä sitten niska-hartiaseudun jumit, alaselkäongelmat tai polvikivut. Tervetuloa valmennukseeni.

 
Valmentaja Vilma Kivistö

 
 

Antti Pokki, valmentaja

Olen pitkän linjan valmentaja ja kouluttaja, ja kiinnostunut monipuolisesta harjoittelusta niin voimailun kuin kehonpainoharjoittelun parissa. Voin auttaa sinua saavuttamaan terveen ja hyvinvoivan kehon, joka kykenee monenlaisiin suorituksiin niin arjessa kuin harrastuksissakin. Olen kouluttautunut runsaasti, mm. personal traineriksi, movement ja mobility coachiksi sekä toiminnallisen harjoittelun valmentajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka voisin olla avuksi.

 

 
 

Tomi Lindholm, valmentaja

Kanssani parannat suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Teen kaikkeni löytääkseni juuri sinulle sopivat tavat kehittyä, oli kyse sitten harjoittelun aloittamisesta, maastavetotuloksen parantamisesta tai oman lajisi oheisharjoittelusta. Valmennuksissa otan huomioon tarpeesi esimerkiksi istumatyön, ponnistusvoiman tai vaikkapa liikkuvuuden näkökulmista. Minulla on harjoitustaustaa jääkiekosta ja kamppailu-urheilusta sekä näihin liittyvästä oheisharjoittelusta erityisesti kuntosalilla. Laitetaan yhdessä kokonaisuus kuntoon: välillä rutistetaan kovempaa ja välillä treenataan rennommin.

 

 
 

Jenni Niutanen, valmentaja

Valmennusfilosofiani mukaan liikunta on kaikkien meidän oikeus! Valmennuksen tavoite lähtee aina sinusta, minun tehtäväni on auttaa, tukea ja tsempata. Koulutukseni on Liikunnan ammattitutkinto, olen personal trainer ja yin-jooga ohjaaja. Olen rempseän iloinen ja välittävä valmentaja. Otan huomioon ihmisen kokonaisuutena.  Kanssani on hyvä lähteä liikkumaan, vaikka se olisi sinulle ihan uutta! Ota rohkeasti yhteyttä, ja löydetään juuri sinulle sopiva tapa treenata!

 
PT Jenni Niutanen

 
 

Kimmo Kekäläinen, valmentaja

Olen urheillut koko ikäni, mm. lentopalloa & beach-volleyta kohta 20 vuoden ajan eri sarjatasoilla. Olen vuosien aikana oppinut kuuntelemaan kehoani, ja löytänyt hyödyt lajiharjoittelun lisäksi fysiikkaharjoituksista. Tykkään monipuolisesta harjoittelusta, ja se näkyy myös asiakkaideni treeneissä harjoittelun kirjavuutena. Olen valmentajatöideni aikana oppinut löytämään jokaiselle sopivat harjoittelumetodit, joilla pääsemme yhdessä asettamiamme tavoitteita kohti treeneissä.  Meillä on varmasti hauskaa, vaikka hommia tehdään tosissaan, sillä positiivisen kautta tehdään tuloksia! Koulutukseltani on personal trainer ja crosstraining-ohjaaja.

 

Voit lähettää valmentajalle sähköpostia etunimi@opcenterlahti.fi.
Voit myös pyytää yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella.

Kaikki valmentajat tarjoavat maksuttoman ensitapaamisen Lahden OP Centerillä.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.