fbpx

Valmennustiimi

Valmennustiimi

Meillä asiakas on ykkönen, ja asiakaspalvelu on ykkösasia.

Sinua palvelevat liikunta-alan ammattilaiset

Aki Laitinen, yrittäjä

Olen OP Centerin päävalmentaja, taustaltani liikunta-alan kouluttaja ja urheilufysioterapeutti, yksi Suorituskykyvalmentaja-organisaation perustajista. Voin auttaa sinua kaikissa fyysiseen harjoitteluun liittyvissä haasteissa, mutta ennen kaikkea haluan omalla työlläni rakentaa OP Centeristä Suomen laadukkaimman valmennuskeskuksen ja lahtelaisen ykkösvalinnan kuntosalia ja treeniyhteisöä valitessa. Olen töissä sinua varten, joten kerrothan minulle, jos saat ideoita toimintamme kehittämisestä.


Velu Immonen, valmentaja

Opiskelen viimeistä vuotta Vierumäellä liikunnanohjaajan amk-tutkintoa kilpa- ja huippu-urheilun suuntautumisvaihtoehdossa, ja olen auktorisoitu personal trainer. Harrastan intohimoisesti voimailua, mutta innostun myös jalkapallosta ja liikuntatieteellisistä keskusteluista. Keskityn valmennuksessani ennen kaikkea sinuun ihmisenä, tavoitteisiisi ja kokonaisvaltaiseen kehittymiseesi.


Pihla-Mari Kivistö, valmentaja

Valmentajana olen aurinkoinen energiapakkaus, joka tsemppaa ja aidosti haluaa olla mukana! Tarvittaessa osaan vaatia paljon, mutta mottona kuitenkin haluan pitää sen, että tekemisestä ei saa tehdä liian vakavaa. Autan sinua mielelläni esimerkiksi kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. Koulutukseltani olen personal trainer ja kuntosalivalmentaja.


Antti Pokki, valmentaja

Olen pitkän linjan valmentaja ja kouluttaja, ja kiinnostunut monipuolisesta harjoittelusta niin voimailun kuin kehonpainoharjoittelun parissa. Voin auttaa sinua saavuttamaan terveen ja hyvinvoivan kehon, joka kykenee monenlaisiin suorituksiin niin arjessa kuin harrastuksissakin. Olen kouluttautunut runsaasti, mm. personal traineriksi, movement ja mobility coachiksi sekä toiminnallisen harjoittelun valmentajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka voisin olla avuksi.


Tomi Lindholm, valmentaja

Kanssani parannat suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Teen kaikkeni löytääkseni juuri sinulle sopivat tavat kehittyä, oli kyse sitten harjoittelun aloittamisesta, maastavetotuloksen parantamisesta tai oman lajisi oheisharjoittelusta. Valmennuksissa otan huomioon tarpeesi esimerkiksi istumatyön, ponnistusvoiman tai vaikkapa liikkuvuuden näkökulmista. Minulla on harjoitustaustaa jääkiekosta ja kamppailu-urheilusta sekä näihin liittyvästä oheisharjoittelusta erityisesti kuntosalilla. Laitetaan yhdessä kokonaisuus kuntoon: välillä rutistetaan kovempaa ja välillä treenataan rennommin.


Jenni Niutanen, valmentaja

Valmennusfilosofiani mukaan liikunta on kaikkien meidän oikeus! Valmennuksen tavoite lähtee aina sinusta, minun tehtäväni on auttaa, tukea ja tsempata. Koulutukseni on Liikunnan ammattitutkinto, olen personal trainer ja yin-jooga ohjaaja. Olen rempseän iloinen ja välittävä valmentaja. Otan huomioon ihmisen kokonaisuutena.  Kanssani on hyvä lähteä liikkumaan, vaikka se olisi sinulle ihan uutta! Ota rohkeasti yhteyttä, ja löydetään juuri sinulle sopiva tapa treenata!


Kimmo Kekäläinen, valmentaja

Olen urheillut koko ikäni, mm. lentopalloa & beach-volleyta kohta 20 vuoden ajan eri sarjatasoilla. Olen vuosien aikana oppinut kuuntelemaan kehoani, ja löytänyt hyödyt lajiharjoittelun lisäksi fysiikkaharjoituksista. Tykkään monipuolisesta harjoittelusta, ja se näkyy myös asiakkaideni treeneissä harjoittelun kirjavuutena. Olen valmentajatöideni aikana oppinut löytämään jokaiselle sopivat harjoittelumetodit, joilla pääsemme yhdessä asettamiamme tavoitteita kohti treeneissä.  Meillä on varmasti hauskaa, vaikka hommia tehdään tosissaan, sillä positiivisen kautta tehdään tuloksia! Koulutukseltani on personal trainer ja crosstraining-ohjaaja.


Voit lähettää valmentajalle sähköpostia klikkaamalla nimeä tai etunimi@opcenterlahti.fi.
Voit myös pyytää yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella.

Kaikki valmentajat tarjoavat maksuttoman ensitapaamisen Lahden OP Centerillä.

Yhteydenotto
Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse