fbpx

Tietosuojaehdot

Keitä olemme?

Optimal Performance Center Lahden valmennuskeskusta operoi SKV Kuntokeskukset Oy (y-tunnus 3166050-3), joka vastaa lakisääteisistä velvoitteista. Internetsivustomme löytyy osoitteesta https://www.opcenterlahti.fi.

Mitä tietoja keräämme?

Kommentit

Jos vierailija jättää kommentin kommenttikenttään, niin keräämme täytettävissä kentissä olevat tiedot, vierailijan IP-osoitteen sekä mahdolliset selaintiedot helpottaaksemme roskakommenttien suodatusta. Tämä koskee sekä sivujen kommentointia että yhteydenottolomakkeen täyttämistä.

Evästeet

Kommentoidessasi voit tallentaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi evästeenä, joka on voimassa maksimissaan yhden vuoden.

Upotettu sisältö

Sivuillamme voi olla upotettua sisältöä joltakin toiselta sivustolta. Upotetun sisällön käyttö vastaa sitä, kuin vierailija käyttäisi sivustoa itse. Tämä koskee esimerkiksi verkkokauppaa ja ajanvarauspalveluja, joita käytettäessä tulee lukea ja hyväksyä kyseisten palvelujen käyttöehdot.

Anonyymi käyttäjätieto

Seuraamme ulkoisten palvelujen avulla käyttäjien liikkumista sivustollamme digitaalisen palvelukokemuksen kehittämiseksi. Näitä tietoja ei voi yhdistää yksittäisiin käyttäjiin.

Kenelle jaamme tietoja?

Emme jaa mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman lakisääteistä velvoitetta. Anonyymiä käyttäjätietoja analysoidaan ulkoisissa palveluissa.

Oikeudet omiin tietoihisi

Voit aina halutessasi selvittää, mitä tietoja sivustollamme on sinusta. Voit lähettää tietopyynnön osoitteeseen info@opcenterlahti.fi. Vastaamme siihen kohtuullisessa ajassa. Sen jälkeen voit pyytää meitä poistamaan kaikki henkilökohtaiset tietosi.