fbpx

Sopimusehdot

Optimal Performance Center Lahden (SKV Kuntokeskukset Oy, Y-tunnus 3166050-3) sopimusehdot 1.3.2021 alkaen:

 1. Optimal Performance Center Lahden (myöhemmin OP Center Lahti) asiakkaaksi voi tulla kuka tahansa 15 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotias käyttää OP Center Lahden palveluita huoltajan vastuulla, ja tarvitsee jäsenyyteensä huoltajan allekirjoituksen. Allekirjoittamalla sopimuksen, asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että OP Center Lahti toimii ajoittain ilman henkilökuntaa. Alle 15-vuotias ei saa liikkua OP Center Lahden harjoittelutiloissa ilman asianmukaista lupaa OP Center Lahden henkilökunnalta ja tällöinkin ainoastaan huoltajan vastuulla.
 2. OP Center Lahti luovuttaa asiakkaalle tunnistautumisvälineen (kuntosalikortti, avaimenperä tai vastaava väline), jolla asiakas sitoutuu tunnistautumaan aina OP Center Lahden palveluita tai harjoittelumahdollisuuksia käyttäessään. Asiakastunniste on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää, luovuttaa tai lainata toiselle osapuolelle ilman OP Center Lahden henkilökunnan suostumusta. Asiakastunnisteen häviämisestä on ilmoitettava välittömästi OP Center Lahden henkilökunnalle. Asiakkaan on tiedotettava OP Center Lahden henkilökuntaa mahdollisista muutoksista henkilötiedoissa, osoitteessa, puhelinnumerossa, sähköpostissa tai muissa luovutetuissa tiedoissa. OP Center Lahti tallentaa asiakkaan tiedot omiin järjestelmiinsä ja käsittelee niitä lain mukaisesti.
 3. Asiakas on velvollinen suorittamaan valitsemansa palvelumaksun tehdyn sopimuksen perusteella.
 4. Asiakas voi irtisanoa jäsenyytensä ja palvelusopimuksensa tehdyn sopimuksen perusteella. Irtisanominen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen info@opcenterlahti.fi. OP Center Lahden edustaja kuittaa irtisanomisilmoituksen vastaanotetuksi. Irtisanomisilmoitus tulee tehdä ennen kalenterikuukauden vaihtumista.
  Toistaiseksi voimassa -sopimuksen voi katkaista yhden täyden kalenterikuukauden (tammikuu, helmikuu, jne) irtisanomisajalla. Esimerkki: jos asiakas ilmoittaa jäsenyytensä katkaisusta 5.11., laskutamme vielä joulukuun palvelumaksun ja asiakkaan jäsenyys katkeaa 31.12. Mikäli sopimus alkaa keskellä kuukautta, voi asiakas halutessaan maksaa kuluvan kuukauden loppuun ja saada käyttöoikeuden valmennuskeskukseen heti. Tällöin kuukausilaskutus alkaa seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä eteenpäin.
 5. Asiakkaalle OP Center Lahden eri palvelusopimusten (kertaveloitus, kuukausiveloitus, toistaiseksi voimassa ja vastaavat) toiminnan ja OP Center Lahden palvelujen hyödyntämisen edellytyksenä on OP Center Lahden lähettämien laskujen tai muiden veloitustapojen hoitaminen eräpäivään mennessä. Asiakas sitoutuu huolehtimaan pankkitilillensä riittävästi katetta eri suoraveloitustapojen ollessa käytössä. OP Center Lahti pidättää oikeuden muistutusmaksun perimiseen sekä hoitamattoman laskun siirtämisen myöhemmin perintään. OP Center Lahti pidättää oikeuden palvelusopimuksen tai OP Center Lahden palveluiden käyttöoikeuden keskeyttämiseen mikäli laskun maksamisessa esiintyy viivästystä, ja palauttaa käyttöoikeus, kun maksu on suoritettu.
 6. Hinnat kuntosalin käyttömaksuissa ovat voimassa toistaiseksi. OP Center Lahti pidättää oikeuden hintamuutoksiin. OP Center Lahti sitoutuu ilmoittamaan vähintään 60 päivää aikaisemmin mahdollisista hinnastonmuutoksista. OP Center Lahti viestii asiakkailleen muutoksista tiloissaan ilmoitustaululla sekä sähköpostitse. Mahdolliset arvonlisäveromuutokset astuvat voimaan veron muuttumispäivinä.
 7. OP Center Lahti voi myydä asiakkailleen tuotteita tai palveluita tilimyyntinä. Tilimyynnit laskutetaan asiakkaalta normaalin kuukausi- tai muun laskutuksen yhteydessä. Toistuvat myöhästelyt voivat johtaa tilimyynnin mahdollisuuden eväämiseen.
 8. Kaikkia tilaisuuksia, valmennuksia tai vastaavia koskee kulloinkin voimassa oleva ja tilaisuuden yhteydessä ilmoitettu peruutussääntö. Voimassaolevat peruutussäännöt toimitetaan asiakkaalle sopimuksenteon tai lipun hankinnan yhteydessä.
 9. OP Center Lahti pidättää oikeuden pitää tilojaan kokonaan tai osittain suljettuna tapahtumajärjestelyjen vuoksi. Poikkeustilanteista OP Center Lahti tiedottaa tiloissaan ilmoitustaululla etukäteen. OP Center Lahti pidättää oikeuden muuttaa tai rajoittaa käytössä olevien laitteiden tai palveluiden käyttöä tai määrää.
 10. Asiakas on tietoinen, että OP Center Lahti valvoo tilojaan kameravalvonnalla.
 11. OP Center Lahti ei vastaa menetyksistä, jotka aiheutuvat varkauksista, murroista tai muista vastaavista syistä eikä vastaa asiakkaan tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista eikä henkilövahingoista, jotka aiheutuivat onnettomuuksista tai toisen asiakkaan toiminnan tuloksena. Asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa mahdollistaa OP Center Lahden palvelujen käyttämisen tai osallistumisen OP Center Lahden järjestämiin tai sen tiloissa järjestettäviin tapahtumiin.
 12. Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa OP Center Lahden tiloja tai välineitä on hän korvausvelvollinen hankkimaan vastaavan välineen tilalle tai korvaamaan aiheutuneet kustannukset.
 13. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarpeellisista vakuutuksista harjoittelunsa aikana. Valmennukseen osallistuvalla tulee olla terveydelliset edellytykset liikunnan harrastamiseen.
 14. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset ratkaisemattomat erimielisyydet ratkaistaan Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.
  Optimal Performance Center Lahden säännöt:
 15. Optimal Performance Center Lahti on tarkoitettu kehittymispaikaksi kaikille lähtötasosta ja tavoitteista riippumatta. Ole kohtelias muita salin käyttäjiä kohtaan ja anna kaikille mahdollisuus treenata, oppia ja kehittyä jokaisen omalla intensiteetillä.
 16. On kaikkien etu, jos sali on siisti ja hyvässä järjestyksessä. Siivoa siis omat jälkesi treenipaikalta, laita painot takaisin telineisiin ja pidä sali muutenkin siistinä ja hyvässä järjestyksessä.
 17. Mikäli otat kuvia tai videota, pidäthän huolen, ettei niissä näy muita ihmisiä ilman heidän lupaansa. Annetaan treenirauha ja kunnioitetaan jokaisen yksityisyyttä.
 18. Jos ilmoittaudut ennakkoon valmennuksiin tai tilaisuuksiin, niin ilmoitathan ajoissa, mikäli joudut perumaan osallistumisesi. Näin voimme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistua toimintaamme.
 19. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Jos et tiedä mitä tehdä, kysy henkilökunnaltamme apua.
 20. Käytäthän treenatessasi hikipyyhettä ja/tai pyyhit käyttämäsi välineet harjoittelun jälkeen. Näin saadaan varmistettua, että harjoitusvälineet ovat kaikille mukavat käyttää.
 21. Käytäthän asianmukaisia treenivaatteita ja jaloissa sisätiloihin sopivia kenkiä.
 22. Pukuhuoneen kaapit ovat tarkoitettu käytettäväksi vain oman saliharjoittelusi ajan.
 23. Optimal Performance Center Lahti ei hyväksy dopingaineiden käyttöä, myyntiä eikä mainostamista.
 24. Valmennuskeskuksessamme valmennustoimintaa ja muuta ammatinharjoittamista (personal training, ravinto- ja muu valmennus) saa harjoittaa vain erillisen sopimuksen mukaan.
 25. Sääntöjen kohtuuton tai toistuva rikkominen sekä hyvien tapojen vastaisesti käyttäytyminen henkilökuntaa tai kanssatreenaajia kohtaan johtaa väliaikaiseen tai pysyvään jäsenyyden irtisanomiseen.
  Optimal Performance Center Lahti pidättää oikeuden muutoksiin.

Optimal Performance Center Lahden salikorttisopimuksen säännöt:

 1. Salikorttisopimus on voimassa sitovan sopimuskauden ajan 6 tai 12 kuukautta (alla aloitus- ja päättymispäivämäärä), minkä jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana samalla kuukausihinnalla. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus voidaan irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. 1kk-salikorttisopimus päättyy automaattisesti ostetun sopimuskauden päätteeksi. Aamu- ja opiskelijakortissa irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. 10-kortti on voimassa 12kk ostopäivästä.
 2. Sopimuksen keskeyttäminen ennen päättymispäivämäärää onnistuu maksamalla kuukausimaksujen erotus suhteessa lähimpään lyhyempään sopimuskauteen. Esim. 12kk sopimuksen keskeytys 8kk jälkeen: 8kk x 59€ – 8kk x 49€ = 80€ maksu.
 3. Asiakkaalla on oikeus keskeyttää sopimus ilman maksua poikkeuksellisen tai yllättävän tapahtuman vuoksi, esimerkiksi muutto ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle, pitkäkestoinen vammautuminen tai sairaus. Keskeytyksen edellytyksenä on asianmukaisten dokumenttien toimittaminen.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.