Kuntosali


Etsitkö Lahden parasta kuntosalia ja mukavinta treeniyhteisöä? Löydät ne molemmat meiltä.

Suomen laadukkaimpien valmennuspalvelujen lisäksi haluamme tarjota erinomaiset puitteet myös omatoimiharjoitteluun asiakkaillemme. Kuntosalille voit ostaa haluamasi jäsenyyden, esimerkiksi aamupäiväkortin, kymppikortin tai täysjäsenyyden. Kauppakeskus Valon pihassa on maksuton 4h pysäköinti ja lämmin pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 11-18. Kuntosalimme laadukkaan välineistön lisäksi molemmissa pukutiloissamme on perinteiset saunatilat (kiukaat lämpiminä aamuisin klo 7.00-12.00 ja iltaisin klo 18-23.30) sekä infrapunasaunat (käytössä 24/7). Harjoitustilamme on varustettu jäähdyttävällä ilmanvaihdolla.

Kuntosalimme tilat muodostuvat isosta toiminnallisen harjoittelun tilasta, vapaapainotilasta sekä laitetilasta. Erikoisvälineiden lisäksi jokaisesta harjoitustilasta löytyvät tyypillisimmät voimaharjoitusvälineet monipuoliseen harjoitteluun. Laitepuolella Matrixin Magnum-sarjan Smith, vipuvarsi- ja taljalaitteet, jalkaprässi ja muut jalkalaitteet, kaksi Wrangen Pro Line -penkkipunnerruspenkkiä sekä kisamitat täyttävä Anderstorp-penkki ja Matrix Breaker -vinopenkki. Voimanosto- ja toiminnallisen harjoittelun osastoilta löytyy Torquen massiiviset räkit, runsaasti erilaisia painonnosto-, voimanosto- ja yleistankoja sekä kaksi painonnostolavaa. Ruohomattoa on isoimmassa tilassamme 22m ja pienemmässä tilassa 15m kelkantyöntö- ja -vetoharjoituksia varten. Lisäksi pienvälineistä löytyy runsaasti sekä tuttuja että erikoisempia välineitä. Valmennuskeskuksen kokonaispinta-ala on 934m2.

Voit ostaa jäsenyyden milloin tahansa verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme aukioloaikoina.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan aukioloaikoinamme tai valmentajien kanssa erikseen sopien.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää esimerkiksi jäsenyyksistämme, niin voit olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella, vastaamme sinulle halutessasi sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös soittaa tai lähettää Whatsapp-viestin numeroon 041 3134 720.

Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse
Voit liittyä ja poistua listalta milloin tahansa