fbpx

Kuntosali Lahti

Kuntosali


Etsitkö erinomaista kuntosalia ja treeniyhteisöä Lahdesta? Löydät ne molemmat meiltä.

Kuntosali & Valmennus – OP Center Lahti

Suomen laadukkaimpien valmennuspalvelujen lisäksi haluamme tarjota erinomaiset puitteet myös omatoimiharjoitteluun asiakkaillemme. Kuntosalille voit ostaa haluamasi jäsenyyden, esimerkiksi aamupäiväkortin, kymppikortin tai täysjäsenyyden. Kauppakeskus Valon pihassa on maksuton 4h pysäköinti ja lämmin pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 9-18, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Kuntosalimme laadukkaan välineistön lisäksi molemmissa pukutiloissamme on perinteiset saunatilat (kiukaat lämpiminä aamuisin klo 7.00-12.00 ja iltaisin klo 18-23.00) sekä infrapunasaunat (käytössä 24/7). Harjoitustilamme on varustettu jäähdyttävällä ilmanvaihdolla.

Kuntosalimme tilat muodostuvat isosta toiminnallisen harjoittelun tilasta, vapaapainotilasta sekä laitetilasta. Erikoisvälineiden lisäksi jokaisesta harjoitustilasta löytyvät tyypillisimmät voimaharjoitusvälineet monipuoliseen harjoitteluun. Laitepuolella Matrixin Magnum-sarjan Smith, vipuvarsi- ja taljalaitteet, jalkaprässi ja muut jalkalaitteet, kaksi Wrangen Pro Line -penkkipunnerruspenkkiä sekä kisamitat täyttävä Anderstorp-penkki ja Matrix Breaker -vinopenkki.

Voimanosto- ja toiminnallisen harjoittelun osastoilta löytyy Torquen massiiviset räkit, runsaasti erilaisia painonnosto-, voimanosto- ja yleistankoja sekä kaksi painonnostolavaa. Ruohomattoa on isoimmassa tilassamme 22m ja pienemmässä tilassa 15m kelkantyöntö- ja -vetoharjoituksia varten. Lisäksi pienvälineistä löytyy runsaasti sekä tuttuja että erikoisempia välineitä. Valmennuskeskuksen kokonaispinta-ala on 934m2.

Miksi valitsisit OP Center Lahden kuntosaliksesi?

Lahdessa on runsaasti kuntosaleja, ja mietit varmasti mikä olisi itsellesi paras valinta. Jotta päätöksesi helpottuisi, niin katsotaan minkälaisia asiakkaita meillä käy:

Asiakkaamme EIVÄT etsi:

– Halvinta kuntosalia
– Suurinta laitevalikoimaa
– Ryhmäliikuntatunteja
– Ilmaisia treenikuukausia
– Salia ilman henkilökuntaa

Sen sijaan asiakkaamme HALUAVAT:

+ Harjoitella ilman ruuhkia mihin kellonaikaan tahansa
+ Treenata parhaimmilla ja tarkoin valituilla välineillä
+ Saada laadukasta valmennusapua tavoitteisiinsa
+ Nauttia puhtaista tiloista ja hyvästä hengitysilmasta
+ Käydä treenin jälkeen saunassa tai infrapunasaunassa tilavissa pesutiloissa
+ Ajaa auton maksuttomalle parkkipaikalle tai lämpimään parkkihalliin salille tullessa

Kuntosalimme jäsenmäärä on rajattu, joten voit huoletta harjoitella silloin, kun se sinulle sopii. Asiakkaamme ovat ystävällisiä, liikunnallisia lahtelaisia ja tavoitteellisia harjoittelijoita – meille kaikki ovat tervetulleita lähtötasosta ja harjoitushistoriasta riippumatta.

Ammattilaisina tiedämme, että kynnys harjoittelun aloittamiseen voi olla korkealla, siksi tarjoamme aina mahdollisuuden maksuttomaan tapaamiseen ja saliesittelyyn ilman sitoumuksia, tarvittaessa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ole vain yhteydessä alla olevalla lomakkeella, ja me hoidamme loput.

Näin aloitat harjoittelun Lahden OP Centerillä

Voit ostaa jäsenyyden milloin tahansa verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme aukioloaikoina. Olet myös aina lämpimästi tervetullut tutustumaan kuntosaliimme aukioloaikoinamme tai erikseen sopien myös muina aikoina. Ensitreenistä veloitamme 5€, joka vähennetään laskustasi, mikäli päätät liittyä jäseneksemme treenin jälkeen.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää esimerkiksi jäsenyyksistämme, niin voit olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella, vastaamme sinulle halutessasi sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös soittaa tai lähettää Whatsapp-viestin numeroon 041 3134 720.

Lisää, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse