Näillä vinkeillä liikkeelle

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen

Saisiko olla maksuton kuntosaliohjelma ja runsaasti vinkkejä hyvään kuntoon pääsemiseen? Me OP Centerillä autamme Sinua kaikissa tavoitteissasi. Jos lähdet liikkeelle ensi kertaa, niin aloita lukemalla valmentajamme Jennin blogikirjoituksen liikunnan aloittamisesta nollasta.

Toisinaan kuntosaliharjoittelun aloittaminen vaatii useamman kuin yhden yrityksen. Ammattilaisen apu tekee onnistumisesta todennäköisempää. Haluamme auttaa sinua myös, vaikka henkilökohtainen valmennus tai pienryhmätreenit eivät tällä hetkellä sopisikaan suunnitelmiisi. Sivun alaosasta voit ladata maksuttoman kuntosaliohjelman sekä katsoa valmentajiemme vinkkejä hyvinvoivan kehon ja mielen tukemiseksi.

Jos mietit aloittaako omatoimisesti vai valmentajan kanssa, niin lue ensin kirjoituksemme muutoksen toteuttamisesta.

Kuinka lähteä liikkeelle?

Usein paras vaihtoehto käynnistää aktiivinen elämäntapa on edetä yksi hyvä teko kerrallaan. Ei ole tarpeen raivata kalenteria tyhjäksi ”uutta elämää” varten, mutta jostain on myös luovuttava, jotta uutta ja parempaa voidaan saada tilalle. Mitä jos et kuitenkaan miettisi suotta kuukausien päähän etukäteen, vaan aloittaisit oman hyvinvointisi kasvattamisen tässä ja nyt? Se onnistuu esimerkiksi tekemällä lyhyt liikkuvuusharjoitus. Alla olevalla videolla valmentajamme opastaa sinua liikkuvuusharjoittelun pariin.

Kuntosalitreeni osaksi arkea

Kuntosalille lähteminen saattaa olla suurenkin kynnyksen takana, mutta ensimmäisten harjoitusten jälkeen tuntemukset ovat yleensä ”no mitä minä suotta tätä epäröin”. Haluammekin tehdä OP Centerillä harjoittelun aloittamisen mahdollisimman helpoksi kaikille, ja olemme valmennustiiminä aina valmiita auttamaan ja opastamaan turvallisen ja tehokkaan treenin pariin. Salillamme harjoittelun voi aloittaa omatoimisesti, yksilövalmennuksessa tai yhdessä muiden kanssa pienryhmässä. Kaikkiin valmennuksiimme sisältyvät säännölliset tapaamiset ja omatoimisten harjoitusohjelmien rakentaminen.

Onko tavoitteenasi painonpudotus?

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos edellyttää usein muutoksia myös ravitsemukseen. Tavoitteenasi voi olla energisempi arki säännöllisen ja laadukkaan ravinnon avulla, parempi uni ja palautuminen tai painon pudottaminen sairauksien välttämiseksi. Paras tapa toteuttaa muutoksia ravitsemukseen on ensin analysoida nykytilanne ja tehdä sen perusteella tarvittavat toimenpiteet.

Meiltä saat ammattimaista ravintovalmennusta liikuntapalveluiden lisäksi. Aloitamme ravintoanalyysillä, jonka tulosten ja suositusten avulla kuljet kohti tavoitettasi. Valmentajamme ovat aina käytettävissäsi henkilökohtaiseen valmennukseen.


Liity maksuttomalle uutiskirjelistallemme, niin lähetämme sinulle kuntosaliohjelman sähköpostiisi. Saat samalla runsaan määrän vinkkejä harjoittelun ja terveelliseen elämäntapaan. Voit tietenkin lopettaa uutiskirjeen tilauksen aina halutessasi.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.