fbpx

Näillä vinkeillä liikkeelle

Harjoittelun aloittaminen

Saisiko olla maksuton kuntosaliohjelma ja runsaasti vinkkejä hyvään kuntoon pääsemiseen? Me OP Centerillä autamme Sinua kaikissa tavoitteissasi. Aloita lukemalla valmentajamme Jennin blogikirjoituksen liikunnan aloittamisesta nollasta.

Harjoittelun aloittaminen on usein prosessi, joka vaatii useamman kuin yhden yrityksen. Ammattilaisen apu tekee onnistumisesta todennäköisempää. Haluamme auttaa sinua myös, vaikka henkilökohtainen valmennus tai pienryhmätreenit eivät tällä hetkellä sopisikaan suunnitelmiisi. Voit ladata alta maksuttoman kuntosaliohjelman sekä katsoa valmentajiemme vinkkejä hyvinvoivan kehon ja mielen tukemiseksi.

Kuinka lähteä liikkeelle?

Usein paras vaihtoehto käynnistää aktiivinen elämäntapa on edetä yksi hyvä teko kerrallaan. Missään nimessä ei tarvitse raivata kalenteria tyhjäksi ”uutta elämää” varten, mutta jostain on myös luovuttava, jotta uutta ja parempaa voidaan saada tilalle. Mitä jos et kuitenkaan miettisi suotta kuukausien päähän etukäteen, vaan aloittaisit oman hyvinvointisi kasvattamisen tässä ja nyt? Se onnistuu esimerkiksi tekemällä lyhyt liikkuvuusharjoitus. Alla olevalla videolla valmentajamme Karoliina Kaikko opastaa sinua liikkuvuusharjoittelun pariin.

Entäs se voimaharjoittelu?

Kuntosalille lähteminen saattaa olla suurenkin kynnyksen takana, mutta ensimmäisten harjoitusten jälkeen tuntemukset ovat yleensä ”no mitä minä suotta tätä epäröin”. Haluammekin tehdä OP Centerillä harjoittelun aloittamisen mahdollisimman helpoksi kaikille, ja olemme valmennustiiminä aina valmiita auttamaan ja opastamaan turvallisen ja tehokkaan treenin pariin. Salillamme harjoittelun voi aloittaa omatoimisesti, yksilövalmennuksessa tai yhdessä muiden kanssa pienryhmässä. Kaikkiin valmennuksiimme sisältyvät säännölliset tapaamiset ja omatoimisten harjoitusohjelmien rakentaminen.

Jos päätät aloittaa omatoimisesti, tai haluat vaihtelua harjoitteluusi, niin liity maksuttomalle uutiskirjelistallemme, niin lähetämme sinulle kuntosaliohjelman sähköpostiisi. Uutiskirjeessämme saat ensimmäisenä tietoosi OP Centerin uutuudet sekä runsaan määrän vinkkejä harjoittelun ja terveelliseen elämäntapaan. Voit tietenkin lopettaa uutiskirjeen tilauksen aina halutessasi.

Varaa maksuton konsultaatio

Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä.